Acasă Videoclipul zilei VIDEO SOCANT – Cum arata locul prabusirii avionului cu 91 de oameni...

VIDEO SOCANT – Cum arata locul prabusirii avionului cu 91 de oameni la bord! Nimeni n-a supravietuit!

3663

S-a declanşat iadul în ziua de Crăciun. Un avion cu 91 de persoane la bord s-a prăbuşit în Marea Neagră. Imaginile de după impact sunt devastatoare. Autorităţile anunţă că nu există aproape nicio şansă să fie supravieţuitori printre cei 91 de oameni aflaţi la bordul aeronavei.

Momentul prabusirii a fost surprins de una dintre camere, iar filmuleţul a apărut imediat pe site-urle de socializare. Aeronava plecase de la Soci și se îndrepta spre Siria. La bord se aflau jurnalişti militari, dar şi cei din Corul Armatei Roşii. Aceştia mergeau în Siria pentru a oferi un concert de Crăciun militarilor ruşi care luptă acolo, anunta stiripesurse.ro.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat agenţiilor ruse de presă că preşedintele Vladimir Putin a fost informat în legătură cu situaţia avionului prăbuşit şi că este la curent cu evoluţia operaţiunilor de căutare.

AFP aminteşte că Rusia întreprinde din septembrie 2015 o campanie militară, îndeosebi aeriană, în Siria pentru a susţine regimul preşedintelui Bashar Al-Assad, un aliat de mult timp al Moscovei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos