Acasă Constanta VIDEO SOCANT – Doi POMPIERI prinsi intre fiarele contorsionate! Grav ACCIDENT!

VIDEO SOCANT – Doi POMPIERI prinsi intre fiarele contorsionate! Grav ACCIDENT!

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineata in judetul Constanta. Din primele informaţii, în incidentul rutier este implicată o maşină de descarcerare ce aparţine Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.
Se pare că două persoane sunt încarcerate în autovehicul. Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Pandurului cu Mangalia, la semafor. Se pare că mașina de pompieri s-a izbit de un stâlp de electricitate.
Daniel Petrov, şeful ISU Dobrogea, a declarat că maşina pompierilor avea semnalele acustice-luminoase în funcţiune în momentul în care a intrat în coliziune cu Dacia Logan: „Poliţia Rutieră va stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Colegii de la Descarcerare i-au salvat pe colegii lor. Intervenţia a durat circa 40 de minute. În maşină era un echipaj de 5+1, adică erau şase oameni. Cele două persoane care au rămas încarcerate erau şeful de tură şi un servant.”
Cât despre incendiul din Eforie, de pe strada Speranţia, şeful ISU a spus că a fost stins in 3 minute de o altă maşină ISU.
Dinamica accidentului se prezintă astfel, în acest moment: autospeciala ISU se deplasa la un incendiu spre localitatea Eforie. Maşina de pompieri avea mijloacele acustice-luminoase în funcţiune când a intrat în coliziune cu acel Logan care nu a acordat prioritate.

Citeste si:

După coliziune, maşina de pompieri a intrat într-un stâlp de electricitate. Cei doi pompieri încarceraţi au fost scoşi, în urmă cu câteva minute şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Circulaţia este blocată în zonă. Procurorul militar va fi informat despre producerea acestui accident. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea acestui incident rutier.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPonta: Ne îndeplinim atribuțiile până la instalarea noului guvern!
Articolul următorCartarescu: Omul care a facut CEL MAI MULT RAU Romaniei a demisionat! Parlamentul ar trebui DIZOLVAT!