In doar doua saptamani doi chinezi si-au prins picirul in scara rulanta la mall, ambele cazuri avand un sfarsit tragic.

Un bărbat din China, în vârstă de 35 de ani, a fost supus unei operaţii de amputare a piciorului, după ce, sâmbătă, a fost victima unui accident petrecut pe scara rulantă într-un mall, la numai câteva zile după un incident similar soldat cu moartea unei femei, informează CNN, citat de Mediafax.

Bărbatul, angajat al centrului comercial „Cloud Nine” din Shanghai, curaţa cu mopul în zona scării rulante, iar la un moment dat unul dintre panourile metalice s-a desprins şi i-a prins piciorul stâng.

Incidentul a semnănat izbitor cu cel petrecut săptămâna trecută, într-un mall din oraşul Jingzhou, în provincia Hubei din centrul Chinei. Atunci, o femeie a murit după ce a căzut sub o scară rulantă, din cauza desprinderii unui panou metalic de la un capăt al scării. În momentul producerii accidentului, deasupra panoului erau o femeie şi un copil.


Citeste si:

VIDEO SOCANT! Un avion s-a PRABUSIT peste o zona de case din Tokyo!

VIDEO INCREDIBIL! Surfer ATACAT de RECHIN in direct la televizor!


Femeia în vârstă de 30 de ani, Xiang Liujuan, a împins copilul înainte de a cădea sub scara rulantă, salvându-i practic viaţa. Angajaţi care se aflau în apropiere au încercat să scoată femeia, dar nu au reuşit.

Angajatul mallului din Shanghai a fost salvat de pompierii sosiţi la faţa locului, el pierzându-şi în urma operaţiei gamba piciorului stâng.

Potrivit CNN, incidentul de sâmbătă a fost al treilea petrecut într-o săptămână în China.

Video cu accidentul groaznic de acum doua saptamani.