VIDEO SOCANT! Momentul exploziei din New York suprins de camerele video!

SUA sunt din nou în stare de șoc după o explozie de la New York! Un dispozitiv exploziv, amplasat, potrivit primelor informatii, intr-un tomberon, a sarit in aer si a spulberat geamurile cladirilor pe o raza de zeci de metri. Echipaje de politie, pompieri si ambulante au intervenit imediat, au izolat zona si au preluat persoanele ranite. Un suspect a fost deja arestat.

Bilantul exploziei a ajuns la 29 de raniti, unul e in stare grava. Primarul New Yorkului anuntat ca explozia pare sa fi fost un act intentionat, dar nu unul terorist. Politia a anuntat ca a gasit un posibil dispozitiv exploziv.

A fost gasit un al doilea dispozitiv exploziv artizanal: o oala sub presiune. In apropiere de locul exploziei de pe Sixth Avenue a fost gasit un al doilea dispozitiv exploziv artizanal. Potrivit The Wall Street Journal, care citeaza surse din politie, al doilea dispozitiv era o oala sub presiune, cu fire si un telefon atasat, de tipul celor folosite la atentatele din Boston. Pe Twitter circula o imagine care ar infatisa dispozitivul. Sursa ei nu a fost confirmata oficial.

content-image