18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO SOCANT- Momentul in care peste O MIE de imigranti musulmani ATACA,...

VIDEO SOCANT- Momentul in care peste O MIE de imigranti musulmani ATACA, JEFUIESC si VIOLEAZA oameni simpli in centrul orasului Koln!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Nemtii isi avertizeaza populatia: Șoselele cele mai periculoase din UE sunt în România

Șoselele din Germania se situează peste nivelul mediu al...

Imagini socante in Timisoara: Imigranti drogati abandonati pe malul Begai

Doi tineri afgani au fost găsiți de polițiștii locali...

Ucrainenii nu se mai tem de rusi: Peste un milion s-au intors in tara in ultimele zile!

Aproape un milion de refugiati ucraineni care si-au parasit...
Zeci de agresiuni sexuale asupra unor femei si jafuri comise de refugiati arabi si nord-africani au avut loc in ajunul si in noaptea de Anul Nou in centrul orasului Koln din vestul Germaniei. Se presupune ca agresorii ar fi circa 1.000 de refugiati proveniti din tari arabe si nord-africane, care s-ar fi organizat in grupuri. Politia din Koln afirma ca este vorba despre „o dimensiune complet noua a infractiunilor”, potrivit Deutshe Welle.

Dupa Anul Nou, la Politia din Koln au fost depuse 90 de plangeri penale, inclusiv o acuzatie de viol, de catre femei care spun ca au fost atacate de grupuri de barbati care au actionat in zona pietei centrale a orasului, intre statia de tren si catedrala gotica.

Autoritatile se asteapta ca numarul plangerilor depuse sa creasca in urmatoarele zile.

Seful Politiei din Koln, Wolfgang Albers, afirma ca numarul total al agresorilor este de aproximativ 1.000, oameni care erau in stare de ebrietate si aveau aspect de „arabi sau nord-africani”.

Seful Politiei din Koln a mai declarat presei ca incidentele reprezinta „o situatie de netolerat” pentru oras, iar la Politie a fost constituit un grup de lucru pentru a face fata problemei.

Aproape un milion de imigranti extracomunitari au intrat in Germania in cursul anului 2015, a anuntat in luna decembrie Ministerul german de Interne.

 

Ultimele stiri