Acasă ACTUALITATE VIDEO – Tineri amendati cu 10.000 de lei pentru ca au protestat...

VIDEO – Tineri amendati cu 10.000 de lei pentru ca au protestat in fata sediului PSD si au strigat ”Hotii!” catre liderii partidului!

46

Trei tineri care protestau, luni, in fata sediului PSD au fost anuntati de jandarmi ca vor fi amendati cu cate 10.000 de lei. Tinerii au scandat „Hotii” si „DNA, sa vina sa va ia!” timp de doua ore, anunta aktual24.ro.

Tinerii, care purtau drapele inscriptionate cu „#insistam” au anuntat ca vor protesta zilnic, timp de 60 de zile, in fata sediului central al PSD. Imediat cum au ajuns in fata sediului PSD ei au fost legitimimati de jandarmi, care apoi le-au cerut insistent autorizatia de protest.

„Protestam fata de deciziile PSD din Parlament prin care sa poata fura in continuare”, a declarat organizatorul protestului. Unul dintre jandarmi l-a anuntat ca va primi o amenda de 10.000 de lei.

„Lunea trecuta am depus o informare de protest. Zilnic, intre orele 10.00-12.00, timp de 60 de zile, vom protesta in fata sediului PSD. Vrem sa le uram politicienilor ‘o saptamana placuta’”, a spus tanarul.

Politicienii care ieseau cu masina din curtea sediului PSD s-au confruntat cu scandari precum „Hotii” si „DNA, sa vina sa va ia!”.


ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos