Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Toti sunt la fel? Intrebat de ce fura, un candidat PSD la...

VIDEO-Toti sunt la fel? Intrebat de ce fura, un candidat PSD la primarie si-a dat jos pantalonii!

Un membru al Partidului Social Democrat (PSD) din orașul Milișăuți din Suceava, care speră să fie consilier local, s-a dezbrăcat în fața unui bărbat care îl întrebase dacă fură motorină din rezerva Primăriei.

Conform primelor informații, se pare că Iulian Ureche, un activist civic din judeţul Suceava s-a deplasat la Primăria oraşului Milişăuţi pentru a documenta unele suspiciuni ale localnicilor cu privire la posibile furturi de motorină din stocul administraţiei locale. Vizibil deranjat de întrebările acestuia, un angajat al Primăriei Milişăuţi s-a dezbrăcat la propriu în fața cetățeanului interesat de dispariția combustibilului din rezerva instituției publice.

Incidentul s-a produs marți, 1 septembrie, în curtea Primăriei Milişăuţi, din judeţul Suceava.

Bărbatul care a afişat un comportament indecent candidează din partea PSD la Consiliul Local al comunei. În momentul de față, Gheorghe Hînțari, căci așa se numește, este angajat al primăriei pe postul de şofer, notează stirisuceava.net.

Momentul a fost suprins de Iulian Ureche, un activist civic din județul Suceava, care se afla la momentul cu pricina la Primăria Milișăuți, unde a mers pentru a verifica niște sesizări privind faptul că s-ar fura motorină din rezerva Primăriei.

După ce activistul a intrat în curtea instituției a fost primit de către Gheorghe Hînțari, angajat al Primăriei Milișăuți în funcția de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. Vizibil deranjat de întrebările privind furtul de combustibil, Gheorghe Hînțari și-a dat jos salopeta și lenjeria intimă și i-a arătat fundul gol activistului civic.

„Vrei să mai vezi ceva?”, a întrebat apoi candidatul PSD și i-a arătat totul bărbatului care îl filma cu telefonul mobil.

Ulterior, candidatul pentru funcția de consilier local al orașului Milișăuți din partea PSD, Gheorghe Hînțari, a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a reclama prezența unei persoane care filma remiza Primăriei. Cu toate acestea, bărbatul a fost îndrumat spre postul de poliție din localitate.

Pe moment, Gheorghe Hînţari a insistat, spunându-i activistului că tot va chema Poliţia pentru că nu are voie să filmeze în curtea primăriei.

În cele din urmă, candidatul PSD s-a lăsat păgubaș și nu a mai sesizat ulterior poliția din localitate.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCandidatul PMP pentru primăria Sectorului 6: Rețele Edilitare- este un Proiect pe care îl susțin și îl voi pune in practică!
Articolul următorRares Bogdan: Presedintele Iohannis nu va numi un premier de la PSD in urmatorii patru ani si trei luni