19.9 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO TULBURATOR! Un politist REFUZA sa impuste UN CRIMINAL DOVEDIT, desi acesta...

VIDEO TULBURATOR! Un politist REFUZA sa impuste UN CRIMINAL DOVEDIT, desi acesta il implora!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un ofiter de politie incepator din statul american Ohio este in centrul atentiei presei de peste ocean dupa ce a refuzat sa impuste un suspect urmarit pentru comiterea a doua crime, desi presupusul infractor a incercat de mai multe ori sa il atace si i-a cerut politistului sa il impuste.

Clipboard01Potrivit huffingtonpost.com, intreaga scena a fost filmata joi, de camera video montata pe uniforma ofiterului Jesse Kidder, din cadrul Politiei din New Richmond. Kidder apare indreptand arma spre Michael Wilcox, in varsta de 27 de ani, suspectat ca si-ar fi ucis iubita si cel mai bun prieten.

Pe parcursul inregistrarii se vede cum Wilcox se repede catre ofiterul Kidder de cateva ori, dar, de fiecare data, politistul se da inapoi, dar tine in continuare arma indreptata spre suspect, cerandu-i pe un ton ferm sa se predea.

„Impusca-ma!”, striga Wilcox de cateva ori.

„Nu, n-am s-o fac”, este raspunsul ofiterului Kidder

La un moment dat, Kidder cade la pamant, dar ramane in control, cerandu-i suspectului sa nu se apropie. In cele din urma, apar si alti ofiteri de politie, iar suspectul se preda.

Politistul a declarat ca fortele de ordine trebuie sa ia decizii cruciale in multe momente ale activitatii lor. „Am vrut sa fiu foarte sigur inainte de a folosi forta mortala”, a declarat Jesse Kidder pentru un post de televiziune din Cincinnati.

Suspectul Michael Wilcox a fost arestat si este acuzat de omor calificat.

Sursa: Mediafax.ro

Ultimele stiri