Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Turistii din Eforie Nord au facut un lant uman pentru...

VIDEO – Turistii din Eforie Nord au facut un lant uman pentru a salva de la moarte doua fete!

Oamenii care se aflau pe o plajă din Eforie Nord s-au mobilizat pentru salvarea a două fete din marea agitată, unde intraseră cu tatăl lor. Adolescentele au 15 şi 16 ani.

La un moment dat, curenţii puternici le-au dus pe cele două surori în larg, iar turiştii au format imediat un lanţ uman, înainte să intervină salvamarii. Fetele au fost salvate, una dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. În stațiunile din sudul litoralului este arborat steagul roșu ceea ce înseamnă că nimeni nu are voie să intre în apă.

Imaginile au fost postate pe pagina e Facebook Eforie Online.

Plaja din Eforie Nord şi cea din Jupiter sunt considerate cele mai periculoase. Acestea, dar şi altele, ar putea fi închise atunci când steagul roşu este arborat. Pentru ca turiştii nu respectă regulile şi riscă vieţile lor, dar si pe cele ale salvatorilor. 18 oameni au murit înecaţi în acest sezon.

Dacă o plajă e declarată închisă, turistul îşi riscă viaţa pe proprie răspundere, iar salvatorii nu trebuie să fie la datorie.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrincipala arma de propaganda a Rusiei incearca din greu sa intre in Romania!
Articolul următorInca un serviciu de e-mail criptat se inchide brusc. Serviciile secrete ale SUA vor sa citeasca toate e-mailurile