Acasă Monden VIDEO – Una dintre cele mai frumoase femei din Romania SE LUPTA...

VIDEO – Una dintre cele mai frumoase femei din Romania SE LUPTA CU DEPRESIA! ”Plangeam in fiecare zi!”

44

În faţa unui public format din câteva sute de persoane, Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a retrăit cei mai grei 10 ani din viaţa ei. Vedeta a recunoscut, pentru prima dată, că a trecut printr-o perioadă neagră şi că, în spatele zâmbetului pe care îl afişa în public, se ascundea o mare suferinţă.

„10 decembrie 2009. Veneam acasă de la o gală (…), la ora 1 noaptea. Era o casă mare şi frumoasă pe care eu o construisem. Şi în acel moment am avut senzaţia că se dărâmă totul în jurul meu. Aveam o casă mare şi frumoasă, dar extrem de goală. M-am simţit extrem de singură şi de nefericită. Şi am început să pălâng. Mi-am dat seama că ceva era în neregulă în viaţa mea. Nu eram fericită, chiar dacă aveam tot ce îşi poate dori o fată.

Anul 2012 a fost cel mai rău din viaţa mea. Mama mea s-a îmbolnăvit grav, eu la fel. Am avut probleme la coloană. O lună nu m-am putut ridica din pat fără ajutor. Relaţia pe care o aveam de mulţi ani devenise toxică, iar pe plan profesional nu îmi mai plăcea nimic din ce făceam. Îmi petreceam cea mai mare parte a timpului plângând.

Era o diferenţă îmensă între ce arătam şi ceea ce simţeam. Pur şi simplu îmi doream să dispar. Durerea mă omora pe zi ce trece. M-am minţit timp de 30 de ani şi am trăit viaţa altora, nu a mea”, a povestit ea, conform libertatea.ro.


Citeste si:

Afla daca suferi de DEPRESIE, PIERDERI DE MEMORIE sau MIGRENE verificandu-ti singur GLANDA TIROIDA!

Ai luat vreodata acest medicament pentru ACNEE? Scrie pe prospect: duce la depresie si ganduri sinucigase!


Cum a scăpat Andreea Raicu de depresie şi, mai ales, cât de mulţumită este acum de viaţa ei, puteţi vedea în videoclipul de mai jos.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/plangeam-in-fiecare-zi-imi-doream-sa-dispar-andreea-raicu-vorbeste-despre-cea-mai-neagra-perioad-552134.html#ixzz3mXztMRz4

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos