10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăMondenVIDEO - Una dintre cele mai frumoase femei din Romania SE LUPTA...

VIDEO – Una dintre cele mai frumoase femei din Romania SE LUPTA CU DEPRESIA! ”Plangeam in fiecare zi!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

De ce este bună slănina de porc pentru organismul uman?

Slănina este relativ bogată în substanțe nutritive. Cele mai...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

În faţa unui public format din câteva sute de persoane, Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a retrăit cei mai grei 10 ani din viaţa ei. Vedeta a recunoscut, pentru prima dată, că a trecut printr-o perioadă neagră şi că, în spatele zâmbetului pe care îl afişa în public, se ascundea o mare suferinţă.

„10 decembrie 2009. Veneam acasă de la o gală (…), la ora 1 noaptea. Era o casă mare şi frumoasă pe care eu o construisem. Şi în acel moment am avut senzaţia că se dărâmă totul în jurul meu. Aveam o casă mare şi frumoasă, dar extrem de goală. M-am simţit extrem de singură şi de nefericită. Şi am început să pălâng. Mi-am dat seama că ceva era în neregulă în viaţa mea. Nu eram fericită, chiar dacă aveam tot ce îşi poate dori o fată.

Anul 2012 a fost cel mai rău din viaţa mea. Mama mea s-a îmbolnăvit grav, eu la fel. Am avut probleme la coloană. O lună nu m-am putut ridica din pat fără ajutor. Relaţia pe care o aveam de mulţi ani devenise toxică, iar pe plan profesional nu îmi mai plăcea nimic din ce făceam. Îmi petreceam cea mai mare parte a timpului plângând.

Era o diferenţă îmensă între ce arătam şi ceea ce simţeam. Pur şi simplu îmi doream să dispar. Durerea mă omora pe zi ce trece. M-am minţit timp de 30 de ani şi am trăit viaţa altora, nu a mea”, a povestit ea, conform libertatea.ro.


Citeste si:

Afla daca suferi de DEPRESIE, PIERDERI DE MEMORIE sau MIGRENE verificandu-ti singur GLANDA TIROIDA!

Ai luat vreodata acest medicament pentru ACNEE? Scrie pe prospect: duce la depresie si ganduri sinucigase!


Cum a scăpat Andreea Raicu de depresie şi, mai ales, cât de mulţumită este acum de viaţa ei, puteţi vedea în videoclipul de mai jos.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/plangeam-in-fiecare-zi-imi-doream-sa-dispar-andreea-raicu-vorbeste-despre-cea-mai-neagra-perioad-552134.html#ixzz3mXztMRz4

Ultimele stiri