Acasă ACTUALITATE VIDEO – Unul dintre teroristii din Munchen s-a SINUCIS! Imagini DRAMATICE cu...

VIDEO – Unul dintre teroristii din Munchen s-a SINUCIS! Imagini DRAMATICE cu operatiunile de salvare!

8

Poliţia a anunţat că suspectează că atacul de vineri seară, de la centrul comercial de lângă Stadionul Olimpic din Munchen, este un atac terorist, transmite Reuters.

Unul dintre atacatori s-ar fi sinucis, insa informatia nu a fost confirmata oficial de Politie. Totodată, potrivit DPA, autorităţile din Munchen au declarat „stare specială” din cauza atacului din oraş, cerându-le oamenilor să stea în case, scrie stiripesurse.ro.

Primele imagini cu operațiunile de salvare, dar și cele de intervenție ale forțelor de ordine au fost postate pe internet, iar acestea sunt dramatice.

Operatorul feroviar german Deutsche Bahn a anunţat evacuarea principalei gări din Munchen pentru o operaţiune a poliţiei după atacul armat de la complexul comercial de lângă Stadionul Olimpic din Munchen soldat cu mai mulţi morţi şi răniţi şi în care, potrivit poliţiei, au fost implicaţi trei atacatori, relatează DPA.

„Circulaţia trenurilor a fost complet oprită”, a informat Deutsche Bahn. Trenurile din toate direcţiile spre capitala Bavariei au fost oprite înainte de a putea intra în oraş.

Operatorul public de transport MVG a anunţat că tot transportul subteran, dar şi cel cu tramvaie şi autobuze a fost suspendat, la ordinul poliţiei.

În acelaşi timp, departamentul de pompieri a anunţat că din informaţiile pe care le deţine nu s-au tras focuri de armă pe strada Stachus din centrul Munchenului, unde DPA relata anterior că populaţia s-a adunat şi că s-au produs scene de panică.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos