Acasă Politica VIDEO-Vila lui Miron Mitrea din Delta Dunarii a fost incendiata de un...

VIDEO-Vila lui Miron Mitrea din Delta Dunarii a fost incendiata de un fost angajat nemultumit

Casa de vacanta din Delta Dunarii a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a fost incendiata de un localnic neumultumit.

Vila este situata in Crisan, judetul Tulcea.

„Dupa aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. In urma incendiului, au ars 7 camere din cladire, pe o suprafata de aproximativ 200 mp. Cauza probabila de producere a focului a fost stabilita ca fiind folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, potrivit ISU Tulcea.

Incendiul a ar fi fost provocat de un tanar care anterior lucrase ca angajat la casa de vacanta a lui Mitrea.

„El este cel care a dat foc casei de vacanta. A facut gestul pe fondul consumului de alcool si dereglarilor psihice. Are platite salariile la zi, toata remuneratia este la zi. A avut o deraglare psihica pe fond de alcool”, a sustinut primarul de la Crisan, Silviu Florin Rahau, pentru Ziua de Constanta.

In urma incendiului, au ars 7 camere din cladire, pe o suprafata de aproximativ 200 mp.

Mitrea, condamnat in trecut pentru fapte de coruptie, era celebru pentru aroganta si dispretul pe care le manifesta in guvern fata de subalterni si alti angajati.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAtacuri rusești, la 800 de metri de granița noastră – Iohannis: „Au fost foarte aproape. Suntem însă alerți”
Articolul următorKlaus Iohannis, prima reacție la drona rusească prăbușită în România: „Ar fi o violare gravă a suveranității și integrității teritoriale”