Acasă ACTUALITATE Viktor Orban, după ce a fost reales: Volodimir Zelenski este adversarul meu!

Viktor Orban, după ce a fost reales: Volodimir Zelenski este adversarul meu!

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat în discursul de victorie de după alegerile parlamentare de duminică, că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se numără printre adversarii săi, alături de “birocraţi de la Bruxelles” şi de media internaţională.

“Ne vom aminti această victorie până la sfârşitul vieţii, pentru că a trebuit să luptăm cu un număr imens de adversari: aripa stângă locală, aripa stângă internaţională, birocraţi de la Bruxelles, toţi banii şii instituţiile imperiului Soros, media internaţională şi preşedintele Ucrainei. Nu am avut niciodată atât de mulţi adversari în acelaşi timp”, a spus Orban, potrivit cnn.com.

Viktor Orban este cunoscut ca fiind un aliat al preşedintelui rus Vladimir Putin.

După numărarea a 94 la sută din voturi, alianţa Fidesz-KDNP are 53 la sută, în timp ce coaliţia de opoziţie, formată din şase partide are 35 la sută.

Alegerile au fost monitorizate de peste 200 de observatori internaţionali, alături de mii de coluntari din tot spectrul politic.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMarele magnat prins cu găinării: ”Singurul document semnat de Ioan Țiriac in calitate de Președinte al Federatiei Romane de Tenis este ILEGAL”
Articolul următorVasile Bănescu (Patriarhia Română) despre războiul Rusiei: Anonimi mercenari înregimentați în serviciul cauzei pierdute a suprimării adevărului