VINE IARNA DE MAINE! Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

Maine, vremea va fi rece pentru aceasta perioada din an, in special in sudul si in estul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si trecator vor fi conditii de precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii.

iarna

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, local se va semnala ceata.

In BUCURESTI temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, local se va semnala ceata.

MIERCURI valorile termice diurne vor continua sa scada usor, astfel incat vremea va fi rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in sudul si in estul tarii, dar si la munte, insa doar trecator si izolat vor fi ninsori slabe. In restul teritoriului, cerul va fi variabil la partial noros. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade si 7 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -8 si -2 grade. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

Sursa: Mediafax