Vremea va fi deosebit de calda in toata tara, temperaturile urmand a fi chiar si cu 10 – 11 grade mai mari pentru aceasta perioada.

VINERI

Cerul va fi variabil in nordul tarii si senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si in zona montana inalta si doar izolat in Crisana si Moldova.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 22 de grade, usor mai coborate in Delta Dunarii si pe litoral, spre 13…14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4…-3 grade in depresiuni si 10…12 grade in Dealurile de Vest.

LA BUCURESTI

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data din an. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 20…21 de grade, iar cea minima de 5…6 grade, usor mai coborata la periferia orasului.

LA MUNTE

Vremea va fi frumoasa si calda pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil in nordul Carpatilor Orientali si mai mult senin in restul zonei montane, iar vantul va prezenta unele intensificari, mai ales in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul anterior.

Vineri VREMEA va deosebit de calda! Vezi PROGNOZA2

Sursa: mediafax.ro