13 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVlad Voiculescu s-a facut de ras in Europa! S-a dus nepregatit la...

Vlad Voiculescu s-a facut de ras in Europa! S-a dus nepregatit la o întâlnire și a greșit tema discuțiilor

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost recent protagonistul unui episod jenant. Într-o întâlnire online cu omologii europeni, acesta a fost prins nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice. Ulterior, când i s-a dat din nou cuvânt, a greşit tema dezbaterilor.

Miniștrii sănătății ai statelor membre au dezbătut într-o reuniune informală, pe data de 16 martie, Planul european de combatere a cancerului. Toţi miniştrii prezenţi au susţinut scurte prelegeri pe această temă, prezentând eforturile naţionale. Doar Vlad Voiculescu a abordat tema combaterii pandemiei, care urma să fie dezbătută, de fapt, într-o altă şedinţă, în a doua parte a zilei.

Ministrul Sănătăţii din Portugalia a prezidat reuniunea, în contextul în care Portugalia deține președinția rotativă a Conisliului UE.

Momentul în care Vlad Voiculescu este prins nepregătit şi o colaboratoare invocă probleme tehnice, dar şi momentul în care ministrul citeşte de pe o foaie pe o altă temă decât cea în dezbatere poate fi urmărit mai jos. Întreaga înregistrare a videoconferinţei, AICI!

Ultimele stiri