Acasă Videoclipul zilei Vlad Voiculescu s-a facut de ras in Europa! S-a dus nepregatit la...

Vlad Voiculescu s-a facut de ras in Europa! S-a dus nepregatit la o întâlnire și a greșit tema discuțiilor

130

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost recent protagonistul unui episod jenant. Într-o întâlnire online cu omologii europeni, acesta a fost prins nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice. Ulterior, când i s-a dat din nou cuvânt, a greşit tema dezbaterilor.

Miniștrii sănătății ai statelor membre au dezbătut într-o reuniune informală, pe data de 16 martie, Planul european de combatere a cancerului. Toţi miniştrii prezenţi au susţinut scurte prelegeri pe această temă, prezentând eforturile naţionale. Doar Vlad Voiculescu a abordat tema combaterii pandemiei, care urma să fie dezbătută, de fapt, într-o altă şedinţă, în a doua parte a zilei.

Ministrul Sănătăţii din Portugalia a prezidat reuniunea, în contextul în care Portugalia deține președinția rotativă a Conisliului UE.

Momentul în care Vlad Voiculescu este prins nepregătit şi o colaboratoare invocă probleme tehnice, dar şi momentul în care ministrul citeşte de pe o foaie pe o altă temă decât cea în dezbatere poate fi urmărit mai jos. Întreaga înregistrare a videoconferinţei, AICI!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos