Acasă Stirea zilei Vladimir Putin si Steven Seagal promoveaza sportul la Moscova

Vladimir Putin si Steven Seagal promoveaza sportul la Moscova

20

72482_614771211883453_1750936246_nPresedintele rus Vladimir Putin si Steven Seagal au inaugurat, miercuri, un centru sportiv situat la Moscova, artistul american fiind invitat la acest eveniment pentru a promova educatia fizica in randul tinerilor.

„Nu trebuie sa avem doar copii care sa reziste pe bancul de lucru in timpul orelor de educatie fizica (…) Toata lumea trebuie sa faca sport, fara exceptie” , a spus Putin, dupa ce a inaugurat un centru de arte martiale, impreuna cu Seagal – 7 dani in Aikido -, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile ruse.

Detinator al unei centuri negre la judo, presedintele rus vrea sa reintroduca un program sportiv national in randul scolarilor, in locul celui care exista in epoca sovietica.

„Copiii trebuie sa fie puternici, sanatosi, sa iubeasca sportul si sa aiba posibilitatea sa il practice, sa stie sa se apere, sa-si apere apropiatii, familia”, a spus Putin.

„Si, nu in cele din urma, trebuie sa fie capabili sa-si apere patria”, a subliniat acesta.

Vladimir Putin, care isi intretine imaginea de barbat puternic, si Steven Seagal sunt „amici de multa vreme” si se viziteaza regulat, a spus Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintiei ruse.

In 2010, Putin, pe atunci premier, l-a primit in vizita pe actorul belgian Jean-Claude Van-Damme, care s-a facut remarcat la Hollywood in filme de actiune si arte martiale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos