Acasă Stirea zilei Vloggerul Dorian Popa, cel mai urmărit român pe internet, s-a vaccinat: Doar...

Vloggerul Dorian Popa, cel mai urmărit român pe internet, s-a vaccinat: Doar așa mergem către o lume înapoi la normalitate!

70

Poate cel mai urmărit român de pe Internet, Dorian Popa a decis să se vaccineze împotriva coronavirus.

Anunțul de pe Ro Vaccinare:

”HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!

„Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!”, a spus Dorian.

„A fost vorba despre o alegere pe care eu am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea, corpul meu. Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, către o lume înapoi la normalitate”, a mai spus Popa.

Dorian Hâtz Popa (n. 7 august 1988, Constanța) un este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP,  potrivit wikipedia.

Dorian Popa (32 de ani) a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, el depășind două milioane de abonați pe canalul său de YouTubee. Artistul a ajuns să câștige lunar 40.000 de euro din on-line, pe perioada pandemiei. Nu doar Dorian câștigă o căruță de bani de pe urma vlogurilor sale, mai nou el l-a lansat în “afacere” și pe patrupedul său, Chelțu, cu care a înregistrat și o melodie.
Melodia are 22 milioane de vizualizări.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos