Acasă Social VREME racoroasa in weekend! Vezi ce temperaturi vor fi in Bucuresti, la...

VREME racoroasa in weekend! Vezi ce temperaturi vor fi in Bucuresti, la munte si la mare!

VREMEA va fi racoroasa in weekend. Vor fi innorari temporar accentuate si mai ales in cursul zilei se vor semnala averse si descarcari electrice, pe arii relativ extinse in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, zona de munte, local in Moldova si vestul Olteniei.

In restul teritoriului, vremea va fi apropiata de normalul termic. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCURESTI

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru inceputul lunii iunie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 25 de grade, iar cea minima de 11…13 grade.

MUNTE

Vremea va fi racoroasa. Cerul va prezenta innorari si local vor fi averse si descarcari electrice, in majoritatea masivelor. Vantul va sufla slab si moderat.

MARE

Vremea va fi in general frumoasa si relativ normala termic. Cerul va fi variabil si sunt conditii pentru averse slabe, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 24 de grade, iar cele minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 12 si 17 grade.

DUMINICA

Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 17 si 25 de grade si minime intre 7 si 17 grade. Cerul va fi temporar noros. Vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse in vestul, centrul, nordul tarii, la munte si local in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat.

MUNTE

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua anterioara.

MARE

Vremea va fi usor instabila si normala termic. Cerul va fi variabil cu unele innorari in timpul zilei, cand trecator vor cadea averse slabe, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 22 de grade, iar cele minime intre 15 si 16 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 12 si 17 grade.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFenomen paranormal sau iluzie optica? Locul din Romania unde masina merge singura la deal! VIDEO
Articolul următorCe facem in weekend-ul 31 mai – 2 iunie? GALERIE VIDEO