Vremea se va mentine calda pentru miercuri si joi, cu temperaturi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a lunii ianuarie.

MIERCURI

Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru jumatatea lunii ianuarie in cea mai mare parte a tarii; cele maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Cerul va fi variabil in regiunile sud-estice, dar va avea innorari in restul teritoriului.

Va ploua pe arii extinse in Banat, Crisana si Maramures, apoi local si in Transilvania, Oltenia si Moldova, in celelalte regiuni doar izolat fiind posibile ploi slabe sau burnita. In zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In cursul noptii precipitatii mixte vor fi posibile izolat in nordul extrem si in zona centrala. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in sudul Banatului si trecator in Moldova si Dobrogea.

BUCURESTI

Valorile de temperatura vor fi in continuare mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit la mijlocul lunii ianuarie, cu maxima in jurul valorii de 7 grade si minima de 1…2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab.