Acasă Stirea zilei VREMEA se mentine RECE! Vezi PROGNOZA METEO din tara si din Bucuresti!

VREMEA se mentine RECE! Vezi PROGNOZA METEO din tara si din Bucuresti!

38

In sudul si in estul tarii si partial in zonele centrale vremea se va mentine rece, mai ales in primele ore ale diminetii si noaptea, cand local va fi ger.

Luni, temperaturile maxime se vor incadra intre -5…-4 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si in Moldova si 8…10 grade in Dealurile Crisanei si in Maramures.

IN TARA:

Luni, minimele termice de marti dimineata vor fi cuprinse intre -16 si -6 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -23 de grade, dar si mai ridicate in vestul tarii, cu precadere la deal, precum si pe litoral. Cerul va fi partial noros in sud si sud-est, unde doar izolat va fulgui si variabil la senin in restul teritoriului. Vantul va mai avea unele intensificari, indeosebi in prima parte a zilei, in sudul Banatului si la munte, cu rafale de 60…70 km/h si pe spatii mici in regiunile sudice si de rasarit, dar cu viteze ce doar temporar pot atinge 40 km/h. Pe arii restranse in zonele joase, dimineata si noaptea, va fi ceata asociata cu chiciura.

Marti, vremea va fi rece dimineata si noaptea in sudul, estul si centrul tarii, unde local va fi ger. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 4 grade, mai ridicate la deal si la munte, pana la 7…9 grade; minimele termice de miercuri dimineata vor fi de la -20 de grade in estul Transilvaniei pana la 0…1 grad in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in sudul extrem, dar se va semnala local ceata in zonele joase, in special pe timpul noptii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sudul Banatului si la munte.

IN BUCURESTI:

Luni, vremea va fi in continuare relativ rece, astfel ca temperatura maxima va fi de -2…-1 grad, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -7 grade. Cerul va avea innorari, iar vantul va sufla slab si moderat.

Clipboard01

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos