Acasă Comentariul zilei „Vreti dublarea pensiilor speciale?”. Un val de ura s-a revarsat asupra liderului...

„Vreti dublarea pensiilor speciale?”. Un val de ura s-a revarsat asupra liderului PSD dupa ce a propus folosirea banilor europeni pentru pensii

923

Peste 3.400 de comentarii furioase pe pagina sefului PSD, Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a cerut din nou cresterea pensiilor cu 40% ca urmare a acordului incheiat de Klaus Iohannis la Bruxelles in urma caruia Romania va primi aproape 80 de miliarde de euro. 

„Daca ar fi sa dam crezare anuntului triumfalist al presedintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuza! Faceti investitiile din bani europeni si cresteti puterea de cumparare a romanilor!

Il astept pe Orban sa le spuna romanilor cati din acesti bani sunt de fapt imprumuturi si nu alocari nerambursabile, cati sunt pentru relansarea economica rapida si cati sunt pentru exercitiul financiar 2021-2027”, a scris Ciolacu.

https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/posts/4774941942531216

Mesajul lui Ciolacu a starnit un adevarat taifun, inregistrand peste 3.400 de comentarii. Romanii ii reproseaza sefului PSD ca vrea ca banii primiti de Romania sa fie cheltuiti in continuare pe pomeni, in loc sa fie folositi pentru dezvoltare.

Iata doar cateva dintre aceste comentarii, scris cu mult bun-simt:

Nu cred ca banii de la Bruxelles sunt cu destinatia cheltuielilor pentru salarii, pensii, alocatii. Este o diversiune penibila. Romania are nevoie de proiecte si de investitii cu care sa creasca economia si nu sa umfle cheltuielile neprodictive – asa cum s-a intamplat pana acum in administratia publica, pe seama amaratilor care tin in spate tara.

Impertinentul asta stie foarte bine ca ptr acesti bani trebuie sa ai programe solide ptr dezvoltare si ca nu pot fi dati pe alocatii si pensii marite din pixul lor. Este inadmisibil cum niste netoti mint si manipuleaza o tara intreaga ptr castig politic.

Ciolacu spune ca acum putem dubla pensii, alocatii, ca avem de unde de la fraierii din U.E., restul ii vor fura ei, si gata. Asta desi acei bani sunt sa mai recuperam din decalajul fata de Europa civilizata, nu sa mancam si bem gratis. Nu tu autostrazi, scoli, spitale, dezvoltare. Peste 100 de ani poate vom scrie adevarul in cartile de istorie, anume ca PSD a reprezentat una dintre cele mai negre perioade din istoria Romaniei pe timp de pace, o tragedie, furt de nivelul marilor jafuri din istoria lumii, a minciunii vanduta ca adevar, a depopularii tarii, iar cel mai trist este ca i-am votat liberi.

Dom`le, daca nu aveti habar pentru ce se folosesc fondurile europene, degeaba sunteti parlamentar. Credeti ca aici merge cum ati facut cu bugetul de stat, sa il utilizati pentru dublarea sau triplarea salariilor bugetarilor, cocosand astfel mediul privat? Nu, frate, banii astia se duc pe investitii adevarate, asta daca stim sa scriem proiecte. Si ce, investitiile astea se fac cat ai bate din palme? Dvs. nu ati facut un spital in 30 de ani, aveti acum pretentia sa faca altii totul intr-o noapte? Populism desantat, asta faceti aici, cu postarea asta sponsorizata!

Iata mentalitate de PSD-ist ! Te astepti la asa ceva de la un agriculor cu patru clase nu de la un presedinte de partid. Nu vreti si pensiile speciale dublate?

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos