WhatsApp se va modifica! Schimbarea ii va afecta pe toti utilizatorii incepand de astazi!

Incepand de astazi scuzele cum ca nu am vazut mesajele pe WhatsApp nu vor mai fi valabile!  Dezvoltatorii aplicatiei au lansat o functie prin care cel care a trimis mesajul poate sa afle daca acesta a fost citit de catre destinatar.

WhatsApp

Atunci cand un utilizator tine apasat degetul pe casuta mesajului, atunci va aparea sectiunea de “Optiuni”. Atunci cand intri aici, poti afla ora exacta la care a fost citit mesajul. Utilizatorii aplicatiei au pareri diferite despre aceasta noua functie. Expeditorul unui mesaj pe WhatsApp poate afla daca mesajul lui a fost citit foarte simplu. Atunci cand textul este trimis, apare un singur bastonas in coltul dreapta jos, in timp ce daca acesta a fost si citit, apar doua astfel de semne.

Atunci cand trimiti un mesaj unui grup, atunci vor aparea cele doua bastonase abia atunci cand toti cei din grup vor citi textul. Aplicatia a fost dezvoltata pentru toate platformele mobile. Utilizatorii trebuie doar sa isi faca un update si vor putea beneficia de aceasta functie noua.

Sursa