Acasă Turism Wizz Air a lansat rezervarile de bilete de avion fara nume

Wizz Air a lansat rezervarile de bilete de avion fara nume

Compania aeriană low cost, Wizz Air a introdus un nou serviciu numit „Flexible Travel Partner”, care le va permite clienţilor să efectueze o nouă rezervare fără să includă numele tuturor pasagerilor la acel moment.

Serviciul poate fi folosit doar în cazul unei rezervări pentru maximum nouă persoane. Însă, la momentul achiziţionării Flexible Travel Partner, călătorii Wizz  Air trebuie să furnizeze doar un singur nume. Clienţii pot furniza celelalte nume în orice alt moment accesând rezervarea online, înainte de termenul limită pentru check-inul electronic. Noul serviciu este disponibil pentru o taxă de numai 47 de lei / pasager/zbor, informează zf.ro

Acest produs a fost conceput pentru acei pasageri care doresc să îşi rezerve din timp călătorii la preţ redus, dar nu sunt încă siguri care le vor fi partenerii de drum, spun reprezentanţii Wizz Air.

„Aveţi posibilitatea de a adăuga numele partenerilor de călătorie accesând rezervarea, apoi completând numele lipsă înainte de check-in. Partenerul dumneavoastră de călătorie poate efectua check-inul numai după ce numele acestuia a fost furnizat. Reţineţi că în cazul în care nu furnizaţi numele niciunuia dintre partenerii de călătorie flexibili, vom considera acest lucru o anulare a rezervării pentru toţi partenerii de călătorie pentru care nu aţi introdus numele“, se arată în comunicatul operatorului low-cost Wizz Air.

Wizz Air a mai introdus recent un seviciu care le permite pasagerilor să îşi blocheze preţul selectat pentru o perioadă de 48 de ore.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. Compania are 3.300 de angajaţi şi a transportat 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn roman a intrat in istorie: A inotat in Dunare de la izvoare pana la varsare!
Articolul următorO romanca a speriat Italia: Si-a omorat fiica de sase ani apoi s-a sinucis!