Acasă Topurile zilei ZECE Beneficii surprinzatoare ale PROPOLISULUI!

ZECE Beneficii surprinzatoare ale PROPOLISULUI!

22

Propolisul este un produs de o valoare terapeutica exceptionala, un antibiotic natural care ofera numeroase beneficii pentru sanatatea noastra.

Propolisul a fost folosit de catre diverse civilizatii pentru efectele sale terapeutice. Vechii egipteni au imprumutat de la albine tehnica mumificarii cu propolis, aplicand aceasta substanta in propriile ritualuri funerare. In acelasi timp, medicii din Imperiul Roman apelau la propolis pe timp de razboi pentru curatarea si vindecarea ranilor, pentru prevenirea infectarii lor, dar si pentru calmarea durerilor.

10. Bolile de oase

O mare parte din proprietatile terapeutice ale propolisului se reflecta in sanatatea oaselor. Contribuie la mentinerea si chiar imbunatatirea sanatatii tesuturilor osoase din organism. Specialistii au descoperit ca substantele din propolis au rolul de a suprima inflamatiile care cauzeaza bolile de oase. Daca suferi de pierderea densitatii osoase sau stii ca ai in familie cazuri cu aceasta problema, atunci administrarea zilnica a unei doze de propolis te protejeaza impotriva acestei afectiuni.

Continuarea pe Caplimpede.ro!

Articolul precedentViata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu sti niciodata cand va cade cortina – Sandra Brown
Articolul următorValeria Borza, campioana la tenis de masa a murit in Franta!