21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDivertismentTopurile zileiZECE conspiratii despre chemtrails care ITI VOR TAIA RESPIRATIA!

ZECE conspiratii despre chemtrails care ITI VOR TAIA RESPIRATIA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Conspiratiile despre chemtrails (darele mortii) au continuat sa curga peste tot in lume, chiar daca dupa ce s-a demonstrat ca nu au nimic de a face cu darele de condensare (contrails) sau cu darele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lasat de o parte de catre media. Mai jos va prezentam cateva conspiratii despre chemtrails care iti vor taia respiratia:

10. Scrisoarea unui mecanic de aviatie (Anonim)

„Din motive pe care le veti intelege pe masura ce veti citi ceea ce urmeaza, nu-mi pot divulga identitatea. Sunt un mecanic de aviatie si lucrez pentru o linie aeriana importanta. Muncesc intr-o baza de intretinere, situata intr-un mare aeroport si intamplarea a facut sa descopar ceea ce nu-mi era vizibil destinat.

Mai intai, trebuie sa va explic pe scurt cum functioneaza ierarhia in lumea mecanicilor din domeniul aeronautic. Acest lucru este important pentru intelegerea relatarii mele si pentru cauza careia ii consacrati o mare parte din energia voastra. Mecanicii de aviatie isi doresc sa lucreze in trei domenii: avionica, motoarele si comenzile de zbor. Se considera ca mecanicii care lucreaza pe aceste sisteme au atins cele mai inalte grade ierarhice. Vin apoi mecanicii care lucreaza la sistemele hidraulice si aparatele de climatizare. Urmatorii sunt cei atasati sistemelor subalterne.

In sfarsit, pe treapta cea mai de jos a acestei scari se gasesc mecanicii care lucreaza la sistemele de golire a fluidelor. Niciun mecanic nu vrea sa lucreze la pompe, rezervoare si sistemul de conducte care servesc la inmagazinarea deseurilor toaletelor din avioane. Totusi, in fiecare aeroport unde am lucrat eu, exista intotdeauna doi sau trei mecanici care se ofera voluntari pentru acest serviciu, oricare ar fi aeroportul. Ceilalti mecanici sunt foarte fericiti sa-i lase sa faca asta. Nimeni nu acorda cu adevarat atentie acestor oameni si niciun mecanic serios nu are o legatura veritabila cu acesti mecanici de zona a doua. De fapt, nu m-am aplecat niciodata cu adevarat asupra acestui aspect, pana foarte de curand.

Continuarea pe Caplimpede.ro!

Ultimele stiri