Acasă International Zece SATELITI CHINEZI si EXPERTII BOEING mobilizati in cautarea MALAYSIAN AIRLINES!

Zece SATELITI CHINEZI si EXPERTII BOEING mobilizati in cautarea MALAYSIAN AIRLINES!

Zece sateliti chinezi si expertii Beoing s-au mobilizat in cautarea avionului MALAYSIAN AIRLINES care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, a anuntat marti presa oficiala.

„Boeing s-a alaturat echipei NTSB”, Agentia americana pentru Securitatea Transporturilor, a anuntat constructorul intr-un comunicat succint. „Echipa este pozitionata in regiune cu scopul de a oferi asistenta”, a adaugat compania.

In afara de Marina, politia federala americana (FBI) si NTSB au trimis tehnicieni si anchetatori in Malaysia pentru a oferi ajutor in cadrul anchetei.

Satelitii chinezi, de inalta rezolutie, controlati de la baza Xian (nord), vor fi utilizati pentru a ajuta navigarea, observarea conditiilor meteorologice, comunicatiile si alte aspecte ale operatiunilor de cautare, a anuntat Cotidianul Armatei Populare de Eliberare.

Aproape doua treimi dintre cele 239 de persoane de la bordul zborului MH370 care asigura o legatura Kuala Lumpur-Beijing sunt cetateni chinezi. In cazul confirmarii catastrofei, este vorba despre a doua tragedie aeriana pentru China.

Echipe din noua tari s-au angajat in operatiunile de cautare, si anume China, Malaysia, Statele Unite, Singapore, Vietnam, Noua Zeelanda, Indonezia, Australia si Thailanda.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCand totul pare a-ti fi impotriva, aminteste-ti ca avionul decoleaza impotriva curentului, nu pe directia lui – Henry Ford
Articolul următorSechestru pe averea baronilor Cosma din Prahova!