Acasă ACTUALITATE Zeci de mii de romani, in toata tara si in strainatate, PROTESTEAZA...

Zeci de mii de romani, in toata tara si in strainatate, PROTESTEAZA impotriva gratierii si amnistiei!

Peste 30.000 la Bucuresti si inca vreo cateva zeci de mii in toate orasele mari din tara si din strainatate, au protestat duminica seara impotriva gratierii si amnistiei.

Printre protestatarii din centrul Bucurestiului s-a numarat si presedintele Klaus Iohannis.

„Am venit ca sa-mi arata indignarea. O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia, vrea sa slabeasca statul de drept. Asa ceva nu se poate admite, e inadmisibil sa se schimbe legislatia si sute de politicieni certati cu legea sa aiba dosarele curate. Romanii pe buna dreptate sunt indignati”, a spus acesta.

Și în Cluj, zece mii de clujeni protestează în centrul Clujului faţă de intenţia Guvernului PSD de a emite două ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi dezincriminarea unor infracţiuni. Sute de clujeni scandează „Vrem integritate, nu imunitate”, „Uniţi salvăm toată România”, „Fără amnistie, direct în puşcărie”.

Situatia a fost similara in Sibiu, Timisoara, Iasi, Piatra-Neamt si multe alte orase.

inchide

Manifestatii impotriva initiativelor guvernului privind amnistia si gratierea au fost organizate, duminica, si in mai multe capitale europene. Zeci de romani s-au adunat sa protesteze la Londra, Copenhaga, Paris si Roma.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFOTO – Imaginea pe care Dragnea o vrea STEARSA! Cum sta cuminte la coada, sa se pozeze cu Trump!
Articolul următorPSD-ul merge pana la capat! Iata ce vor sa faca!