Acasă ACTUALITATE Zi neagra la Romania TV! Codrin Stefanescu spumega: Procurorii astia mi-au anchetat...

Zi neagra la Romania TV! Codrin Stefanescu spumega: Procurorii astia mi-au anchetat GUVERNUL MEU, al PSD, si acum scapa?!

49

Codrin Stefanescu (PSD), a reactionat dur dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu cere revocarea lui Kovesi si Lazar din fruntea parchetelor: „o zi penibila, o rusine, sunt dezamagit total, ca si alte milioane de simpatizanti”, a spus Stefanescu la RTV.

„Nu e vina noastra ca s-a intamplat asa, e opinia ministrul Justitiei. Procurorii astia mi-au anchetat guvernul meu, al PSD, si scapa. E o rusine in toata galaxia sa-l aud pe ministru cu un blablabla in care n-a zis nimic”, a adaugat Codrin Stefanescu.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca „nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi”.

El a facut aceasta declaratie la finalul evaluarii activitatii sefilor celor doua institutii, in urma deciziei Curtii Constitutionale care a stabilit ca DNA si-a incalcat atributiile constitutionale prin anchetarea unor presupuse ilegalitati in procesul de adoptare a celebrei OUG 13.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos