21.4 C
București
duminică, iulie 7, 2024
AcasăACTUALITATECulturaZi trista: Florin Piersic si-a anuntat retragarea chiar de ziua lui! ”Mai...

Zi trista: Florin Piersic si-a anuntat retragarea chiar de ziua lui! ”Mai e putin timp”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Marele actor Florin Piersic a ținut să transmită un mesaj tuturor românilor, chiar de Florii, de ziua lui onomastică. Piersic a spus că mai este puțin timp în care poată să apară pe scenă și să îi vadă pe români.

„Astăzi am spectacol – „Străini în noapte”. E programat de mult timp, nu mai sunt locuri. Toată lumea a venit că știe că astăzi sunt Floriile și toți care au mai găsit bilete au luat ca să vadă piesa pe care am jucat-o de multe ori, peste tot în toate orașele țării. Mă bucur că acest spectacol merge încă. La Baia Mare am avut două spectacole, unde am fost primit extraordinar de publicul de acolo. Acolo am făcut eu filmul ‘Pintea’. Sigur că unii își mai aduc aminte de zilele când filmam eu acolo și aveam 40 de anișori,” a spus Florin Piersic la Antena 3 CNN.

Piersic: mai e puțin timp să pot să mai apar

Florin Piersic le-a transmis românilor de pretutindeni toată dragostea sa și a subliniat că speră să mai aibă puțin timp să mai apară pe scenă.

„Îi îmbrățișez pe toți cei care vă urmăresc, îmi face plăcere să le comunic fel de fel de vești. Pe toți îi îmbrățișez și le doresc tot ce îmi doresc mie și ceva în plus. Cu cea mai mare plăcere, românilor de pretutindeni le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd. Mama mea avea vorbă care îmi plăcea foarte mult. Ea îmi spunea Florinel: ‘Florinele, vin Floriile cu soare și soarele cu Florii’. Din fericire, astăzi, unde sunt eu la Cluj, unde am cel 1282-lea spectacol în 15 ani cu „Străini în noapte,” aici e soare, deci se potrivește bine urarea mea pentru dumnealor pe care-i îmbrățișez. Celor care sunt împrăștiați prin lume și mai trăiesc românește le urez toate cele bune,” a mai spus Florin Piersic.

Ultimele stiri