Incepe MACELUL: Ministerul Mediului a autorizat UCIDEREA a peste 170 de ursi din padurile Romaniei!

Incepe MACELUL: Ministerul Mediului a autorizat UCIDEREA a peste 170 de ursi din padurile Romaniei!
Raw Life and Style

Vanatorii incep sa castige din nou teren. 175 de ursi vor fi ucisi in Romania, pana la sfarsitul acestui an. Deciza a fost luata de Ministrului Mediului.

Ministrul Gratiela Gavrilescu a anuntat ca va emite si un ordin in acest sens. Practic a cedat presiunilor uriase facute, timp de peste un an, de reprezentantii ocoalelor silvice si de cei ai vanatorilor, care au cerut reinstituirea cotelor de vanatoare. Lor li s-au alaturat tarani din judetele Harghita, Covasna, Mures si Brasov, care au protestat miercuri in Bucuresti.

Acestia pretind ca ursii au atacat oameni si au provocat stricaciuni in gospodarii, iar statul intarzie cu despagubirile. Organizatiile de mediu spera ca ordinul de ministru nu va relansa vanatoarea de trofee, care in trecut a echivalat cu masacrarea salbaticiunilor contra unor sume substantiale, scrie stirileprotv.ro.Citeste pe aceeasi tema:  Ai nostri STAU CU CAPUL PLECAT si tac, presedintele Croatiei a MATURAT PE JOS cu Merkel cand a aflat cati imigranti trebuie sa preia!

Share this post