Italian urmarit international pentru trafic de droguri, prins la Tulcea din intamplare

Italian urmarit international pentru trafic de droguri, prins la Tulcea din intamplare

Un Italian dat in urmarire internationala pentru trafic ilegal cu stupefiante, a fost prins la Tulcea de catre politisti de frontiera, in timp ce se afla la volanul unui autoturism furat, inmatriculat in Italia.

catusePotrivit reprezentantilor Garzii de Coasta, sâmbata dupa-amiaza, politistii de frontiera tulceni au oprit pentru control, in municipiul Tulcea, un autoturism marca Mercedes Benz in care se aflau doua persoane. Din verificarile facute a reiesit ca autoturismul figura ca fiind cautat in vederea confiscarii de catre autoritatile din Italia, fiind declarat furat februarie 2013.

La volanul masinii se afla un cetatean italian, in vârsta de 52 de ani, care le-a declarat politistilor ca autoturismul ii apartine si ca nu cunostea faptul ca acesta fusese declarat furt.

Verificarile suplimentare in baza de date au stabilit ca barbatul era cautat international de catre autoritatile din Italia, pe numele sau fiind emis mandat european in vederea arestarii si predarii sau extradarii pentru trafic ilegal de stupefiante.

Politistii de frontiera l-au retinut pe cetateanul italian si l-au predat Inspectoratului de Politie al Judetului Tulcea, conform procedurilor legale.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat.

Sursa: Mediafax

Share this post