Premierul Grindeanu a anuntat de cand vor creste salariile bugetarilor! Nu spune si de unde ia banii…

Premierul Grindeanu a anuntat de cand vor creste salariile bugetarilor! Nu spune si de unde ia banii…
Raw Life and Style

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, că noua Lege a salarizării unitare va fi un proiect asumat de coaliţia de guvernare şi va fi transmisă în cel mai scurt termen, probabil în această săptămână, în Parlament spre dezbatere şi adoptare.

 

„Va fi, din ce am discutat, am discutat şi în această dimineaţă cu doamna ministru Olguţa Vasilescu. Este o lege extrem de importantă pentru noi. Se află în programul nostru de guvernare, aşa cum ştiţi, e o măsură aşteptată de toţi românii. Ca să avem forţa necesară, inclusiv în Parlament, va fi o iniţiativă, în Parlament, a tuturor deputaţilor şi senatorilor care fac parte din coaliţia de guvernare. Va o fi o iniţiativă a coaliţiei de guvernare”, a declarat Sorin Grindeanu, prezent la deschiderea Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România, întrebat ce se întâmplă cu proiectul legii salarizării unitare.

Premierul a precizat că proiectul de lege va fi trimis în Parlament „în cel mai scurt termen, probabil că în această săptămână”, întrebat în acest sens.

Variante ale legii salarizării unitare au fost anunţate şi de precedentele două guverne, însă fără a fi lansate în circuitul paramentar.Citeste pe aceeasi tema:  Tatarusanu ar putea deveni titular la Fiorentina! Care este conditia

Share this post