Acasă Auto 20.880 de lei, cea mai mare amenda aplicata in trafic in Romania....

20.880 de lei, cea mai mare amenda aplicata in trafic in Romania. Ce a facut soferul?

Un şofer, de 31 de ani, din judeţul Constanţa, a fost amendat cu 13.450 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile, în urma mai multor încălcări ale legislaţiei rutiere, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe DN 25, în comuna Tudor Vladimirescu, un ansamblu auto format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Constanţa, şi care fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h.

Poliţiştii au constatat, de asemenea, că bărbatul nu purta centura de siguranţă şi autovehiculul prezenta avarii pentru care nu exista autorizaţie de reparaţii.

Mai mult, la controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deţinut de conducătorul auto s-a constatat că acesta se află în repaus, iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate.

Pentru toate încălcările prevederilor legislative constatate de poliţişti, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 13.450 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare amendă dată vreodată unui șofer din România

Un tânăr de 20 de ani din Suceava este „beneficiarul” celei mai mari amenzi de circulație date vreodată în România – 20.880 de lei. El s-a ales și cu permisul suspendat până în anul 2024, pentru nu mai puțin de 16 nereguli la regimul rutier.

Sancțiunile record în România au fost date unui tânăr din orașul Siret, în octombrie 2020, pentru 16 nereguli la regimul rutier, în timp ce era urmărit de polițiștii suceveni pentru că nu a oprit la semnalele lor, conform Ministerului de Interne.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAsteptati-va la ce e mai rau! Banca Centrală Europeană anunta o crestere a inflatiei cu peste 50%
Articolul următorElon Musk catre Putin: Hai sa ne batem parte in parte! Miza e Ucraina