Acasă Auto Se intoarce roata: Speriate de controale, benzinariile isi cer scuze romanilor ca...

Se intoarce roata: Speriate de controale, benzinariile isi cer scuze romanilor ca au profitat de ei!

2350

Deși se laudă că sunt Fruntea și că au scăpat întreaga țară de comunism, timișorenii nu au rămas indiferenți la isteria generată de anunțul că prețul carburanților va crește.

Benzinăriile din oraș au fost luate cu asalt de oameni dorinici să cumpere carburant mai ieftin, deși prețul din ultima perioadă a crescut. Eso, lanț de benzinării care a avut printre cele mai mari prețuri la pompă anunță simplu că dă banii înapoi, după ce  umflat prețurile nejustificat.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, au transmis cei de la Eso Petrol.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos