Acasă Tutorialul Zilei 5 trucuri simple sa nu te ingrasi stand toata ziua la lucru!

5 trucuri simple sa nu te ingrasi stand toata ziua la lucru!

53

Sunt destule motive pentru care te ingrasi la serviciu. Statul la birou, sedentarismul, perioade mari de timp in care stai in fata calculatorului, stresul.

lucru1. Tine o sticla de apa pe birou si bea la fiecare 15 minute o gura de apa. Apa iti va da senzatia de satietate in stomac si nu vei mai avea pofta sa rontai nimic.

2. Nu mai manca in oras. In schimb, adu o salata super mare in care amesteci legume si o sursa de proteine – tofu sau piept de pui. Alterneaza legumele ca sa nu te plictisesti si economiseste bani in fiecare zi

3. In pauza de pranz iesi cu colegele in parc, pe biciclete sau du-te la sala si alearga pe banda. Te vei intoarce la lucru mult mai energizata si vei fi mult mai productiva pe parcursul zilei.

4. Mesteca guma

Ca sa nu mai mananci bomboane tot timpul sau sa rontai mesteca guma dupa fiecare masa ca sa ii remintesti stomacului ca tocmai a mancat si ca nu este flamand.

5. Tine in frigider gustari sanatoase – legume, fructe sau iaurturi si abtine-te sa furi din placintele aduse de colegul de birou.

Sursa: doctorulzilei.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos