Acasă Bucuresti Gabriela Firea anunta ca sustine cu tarie dezincriminarea ABUZULUI IN SERVICIU si...

Gabriela Firea anunta ca sustine cu tarie dezincriminarea ABUZULUI IN SERVICIU si vrea GRATIERE!

213

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, ca este in „total dezacord” cu declaratiile facute, luni seara, de presedintele Klaus Iohannis care a anuntat ca declanseaza un referendum pentru a vedea daca romanii vor gratiere si dezincriminarea abuzului in serviciu. Mai mult, spune ea, romanii au votat pe 11 decembrie 2016 pentru un trai mai bun si nu pentru „scandal si incitare la ura”, informeaza curentul.info.

„Regret ca in aceasta perioada, din nefericire, de la cel mai inalt nivel politic se transmit mesaje care nu au legatura cu dorintele romanilor, cu sufletul romanilor, cu ceea ce au votat romanii la 11 decembrie. Romanii au votat pentru o viata mai buna. Romanii nu au votat pentru scandal, pentru incitare la ura, pentru dezinformare. Sunt profund dezamagita de cele afirmate aseara (luni seara – n.r.) de la cea mai inalta tribuna, de la Palatul Cotroceni, lucruri neadevarate, lucruri care ii dezbina si care nu ii unesc pe romani. Sunt total in dezacord cu ceea ce s-a afirmat aseara si sunt convinsa ca cei mai multi romani gandesc asa cum spun eu, si anume: romanii au votat la 11 decembrie pentru o viata mai buna pentru o Romanie libera si prospera”, a spus Gabriela Firea adăugând că votul din 11 Decembrie a fost ca un referendum desi PSD nu a vorbit in programul de guvernare despre gartiere, amnistie sau dezincriminarea abuzului in serviciu.

Referendumul privind „continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice”, anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, „este un demers ipocrit”, a spus Firea.

„Mi-aş dori un preşedinte mai implicat în creşterea calităţii vieţii românilor. Ce face preşedintele să îi aducă pe românii plecaţi în afara ţării la noi în România, să aibă un serviciu bine plătit, să aibă autostrăzi, care sunt rezultatele sale? Zero! Acum ne dă lecţii anticorupţie, dar doi ani de zile ce a făcut? Nimic! Cum poţi să fii stindardul luptei anticorupţie şi al păstrării şi respectării legii când participi la o manifestare ilegală? De ce mai există aprobări? Legea este doar pentru unii, iar alţii pot să o calce în picioare? Proiectul, care este şi pe site, privind amnistia, nu stipulează la niciun articol amnistia celor care au fost condamnaţi pentru corupţie, nici pentru violatori, nici pentru criminali, nici pentru cei care s-au ocupat de droguri. Este un demers ipocrit, este un demers care nu are legătură cu viaţa românilor care s-au săturat să o ducă prost în ţara lor”, a mai spus Gabriela Firea.

Menționăm că violatorii, pedofilii și criminalii trecuți de 60 de ani sau care au copil sub cinci ani beneficiază de înjumătățirea pedepsei dar Firea minte așa cum ne-a obișnuit pentru că ea vorbeșete de amnistie iar proiectele de OUG vorbesc despre grațiere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos