Acasă Economie Noua metoda de furt in supermarketurile din Romania: O casierita a fost...

Noua metoda de furt in supermarketurile din Romania: O casierita a fost deja condamnata la un an si jumatate de inchisoare

O nouă metodă de furt din marile supermarketuri a fost găsită de doi români din Suceava. Pe data de 27 februarie 2020, un client a ajuns la o casă de marcat la Carrefour și aveam cumpărături de 561,96 lei, dar pentru că avea o înțelegere anterioară cu casierița a plătit doar 87 de lei.

La ieșirea din magazin, bărbatul a fost oprit de agenții de pază, iar casierița a fost chemată de către managerul magazinului. În urma interogatoriului, atât bărbatul, cât și casierița au recunoscut fapta.

”Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Daniel N. (34 de ani), căsătorit, la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei municipiului Suceava ori în cadrul DGASPC Suceava, pe o perioadă de 60 de zile.

În același dosar a fost condamnată și inculpata Monica Ț. (48 de ani), căsătorită, la pedeapsa de un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Decizia nu era definitivă la data pronunțării (15 martie 2023). Față de aceasta se putea face apel în termen de 10 zile de la comunicare, în caz contrar decizia rămânând definitivă.”, informează Știrea Sucevei.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIohannis către profesorii greviști: Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? După ce guvernul le-a dat tot ce au cerut
Articolul următorRegele Charles soseste astazi in Romania. Ce spun britanicii despre pasiunea regelui lor pentru tara noastra