Acasă Bucuresti Numarul VICTIMELOR in incendiul din Bamboo a urcat la 40! Vezi cine...

Numarul VICTIMELOR in incendiul din Bamboo a urcat la 40! Vezi cine sunt PATRONII clubului!

70

Ultimele informatii din partea salvatorilor arata ca numarul victimelor din incendiul din Bamboo a urcat la 40, dintre care o persoana se afla in stare grava.

Clubul Bamboo, care a fost distrus in integralitate, este operat de firma Morgana Invest SRL, detinuta de italianul Castellano Vincenzo si societatea Bambu Tei Srl, care are ca actionari trei cetateni italieni si o societate comerciala inregistrata in Cipru, anunta Hotnews.ro.

Vincenzo Castellano este un obisnuit al vietii mondene din Bucuresti, fiind casatorit pentru o vreme cu cantareata Antonia, de care a divortat. El este nepotul lui Joshua Castellano, cel care a fondat clubul Bamboo in urma cu peste un deceniu. Joshua Castellano e cel care controleaza si acum compania care detine clubul, potrivit informatiilor din presa bulevardiera.

Morgana Invest SRL este administrata de Ionut Radu Tarcan si in 2015 a raportat o cifra de afaceri de aproape 9 milioane de lei si un profit de net de peste un milion de lei, avand un numar mediu de 18 angajati. Societatea are si datorii de aproape 13 milioane de lei, conform ultimului raport financiar.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos