25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăStirea zileiPrahovaPensiune celebra din Prahova s-a facut scrum! Ce s-a intamplat cu Ferma...

Pensiune celebra din Prahova s-a facut scrum! Ce s-a intamplat cu Ferma Dacilor?

in:

Stiri pe acelasi subiect

O pensiune celebra din judetul Prahova s-a facut scrum iar cinci persoane si-au pierdut viata in incendiul devastator. Bilantul tragic de la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, judetul Prahova cuprinde decesul unui copil si patru adulti care au fost scosi fara viata din cladirea mistuita de flacari, relateaza observatornews.ro

Alte trei persoane, intre care doi minori, sunt cautate in continuare de pompieri. Toti cei disparuti se aflau la etajul cladirii. Turistii cazati la parter au reusit sa se autoevacueze. Numarul victimelor decedate in urma incendiului din pensiunea Ferma Dacilor se ridica la cinci, dupa ce inca un adult a fost scos carbonizat de echipele de interventie.

„Ferma Dacilor” este un brand turistic care, cel putin in Prahova, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar acelasi lucru l-am putea spune si despre proprietarul pensiunii din Tohani, arsa ca o torta intr-un incendiu izbucnit marti, 26 decembrie, in a doua zi de Craciun. Cornel Dinicu, patronul de la „Ferma Dacilor”, s-a „lansat” pe radarul autoritatilor odata cu implicarea sa in afacerea „Portbagajul”, mega-scandalul de la inceputul lui 2000 care a zguduit din temelii tot Ministerul de Interne. Pe dealurile din Tohani, complexul turistic „Ferma Dacilor” se inalta la fel de semet precum a facut-o proprietarul sau, Cornel Dinicu, in ianuarie 2000, cand l-a „tapat” pe Mihai Bucurenciu de 500.000 de dolari si un kilogram de aur.

Ultimele stiri