21.9 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăStirea zileiPrahovaAutoritatile roscolesc tot la Ferma Dacilor dupa ce 7 oameni au murit...

Autoritatile roscolesc tot la Ferma Dacilor dupa ce 7 oameni au murit arsi de vii

in:

Stiri pe acelasi subiect

Autoritatile roscolesc tot la Ferma Dacilor dupa ce 7 oameni au murit arsi de vii. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează opt percheziții la administratorii firmei Ferma Dacilor și Primăria Gura Vadului. Mai multe persoane duse la audieri.

Cele 8 percheziţii vizează 7 persoane. Şase persoane vor fi duse la audieri cu mandat de aducere. Printre acestea se află şi Cornel Dinicu, patronul informal al pensiunii, dar şi persoane care sunt în drept la conducerea firmei.

Vor fi audiaţi şi fostul şi actualul primar din Gura Vadului şi un funcţionar de la Urbanism.

În urmă cu două zile s-a extins urmărirea penală în dosarul incendiului de la Firma Dacilor pentru mai multe infracţiuni.

Sora lui Cornel Dinicu, mesaj acid:

Cornelia Dinicu, sora patronului de la Ferma Dacilor, sare în apărarea fratelui după incendiul tragic în care opt oameni au murit. Femeia se plânge de faptul că ar fi fost forțată să părăsească țara, în urma cu mai bine de 20 de ani, din cauza lui Traian Băsescu, la vremea respectivă primar general al Capitalei.

Tot în mesajul ei, aceasta susține că fratele ei a încercat să-și îndeplinească visul în propria țară.

„Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să „curețe” Bucureștiul. De la o zi la altă am rămas fără nimic. Și am plecat! Încet încet toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară.Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!

Azi nu mai avem o casă, o mână criminală și țară noastră ne-a gonit din nou!

Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor! Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș? Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate?

Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?” și-a încheiat femeia mesajul.

Sursa: tvrinfo.ro

Ultimele stiri