Acasă Dezvoltare personala 7 semne care va arata ca sufletul vostru este BATRAN!

7 semne care va arata ca sufletul vostru este BATRAN!

Exista persoane care se simt singure si izolate, in lumea aceasta, inca de la nastere. Existenta lor solitara nu izvoraste dintr-un temperament antisocial- sufletul lor este pur si simplu batran.
Suflet batran, mentalitate invechita, aceste persoane isi gasesc foarte greu locul in aceasta lume si sunt foarte diferite si mature fata de oamenii din jurul lor. Sufletul batran isi traieste viata in interorul sau, merge pe propria sa carare in timp ce toti cei din jur urmeaza o alta. Poate ca ati experimentat acest sentiment sau l-ati remarcat la alte persoane. Daca este asa, acest articol va este dedicat in speranta ca veti ajunge sa va definiti sau sa ii intelegeti pe cei din jur, mai bine.
Daca nu ati descoperit inca ce fel de suflet aveti, cititi urmatoarele semne care demonstreaza cum arata un suflet batran.
1# Aveti tendinta de a fi solitar
Deoarece sufletele batrane nu sunt atrase de interesele persoanelor de varsta lor, gasesc neplacuta incercarea de a lega o prietenie cu cineva cu care nu pot relationa. Aceasta este una din cele mai grave probleme pe care le experimenteaza un Suflet Batran. Rezultatul este… sufletele batrane au tendinta de a se izola in marea majoritate a timpului.
2# Iubiti cultura, intelepciunea si adevarul
Da… asta reprezinta ceva grandios si nobil in acelasi timp iar sufletul batran se gaseste gravitand in jurul laturii intelectuale a vietii. Sufletele batrane inteleg in mod inerent faptul ca invatarea reprezinta putere, intelepciunea fericire iar adevarul, libertate. Deci de ce sa nu urmam aceste principii? Pentru ei, aceste principii sunt mult mai importante decat aflarea barfelor despre noul iubit al Biancai Dragusanu sau despre rezultatele meciurilor.

Citeste si:

3# Va bazati pe spiritualitate
Sufletele batrane si emotionale au tendinta de a avea o latura sensibila si spirituala. Increderea in propriul ego, cautarea iluminarii- modelate de catre Sufletul Treaz- precum si promovarea dragostei si a pacii sunt principalele obiective ale acestor Mame Tereza in trupuri tinere.
4# Intelegeti efemeritatea vietii.
Sufletele batrane isi amintesc intotdeauna nu doar de faptul ca ele sunt muritoare ci si tot ceea ce apare in jurul lor. Asta determina sufletul batran sa fie prudent si uneori introvertit insa isi dicteaza cu intelepciune metoda in care isi conduc viata.
5# Sunteti ganditor si introspectiv.
Sufletele batrane au tendinta de a se gandii… la tot. Capacitatea lor de a reflecta si de a invata din propriile actiuni si din ale celorlalti reprezinta cel mai bun invatator din viata lor. Un motiv pentru care sufletele batrane isi simt inima atat de batrana este pentru faptul ca au invatat atat de multe lectii pe perioada procesului de studiu si gasesc atata intelegere in viata de zi cu zi datorita abilitatii de a observa ce se intampla in jurul lor intr-un mod discret.
6# Vedeti per ansamblu.
Se intampla foarte rar ca aceste suflete sa se piarda in detalii superficiale precum promovarea in cadrul serviciului, televizoare mai mari, operatii de marire a sanilor, etc. aceste suflete au tendinta de a vedea viata prin ochii unei pasari percepand doar ce este mai intelept si important mod de a trai viata. Cand se confrunta cu probleme, le accepta ca fiind temporare. Astfel, sufletele batrane au ca si rezultat al metodei prin care percep viata, o naturalete linistita si stabila.
7# Nu sunteti materialist.
Bunastare, statut, faima si ultima versiune de Iphone…plictisesc sufletele batrane. Ele dedica putin timp si interes pentru lucrurile minore din viata care le aduc o satisfactie pe termen scurt.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentBermuda, Filipine, Qatar sau Norvegia? Zeci de locuri de munca DISPONIBILE pentru ROMANI!
Articolul următorVIDEO SOCANT! Copilul unui imigrant LOVESTE si UMILESTE un tanar german la el acasa!