Acasă Dezvoltare personala TEST Alege o imagine si afla ce fel de toamna o sa...

TEST Alege o imagine si afla ce fel de toamna o sa ai!

În funcție de imaginea pe care o alegi, ai tendința de a fi fie nostalgic și negativist, fie optimist și încrezător în propriile forțe, atitudini care îți pot influența performanța la serviciu sau viața sentimentală. 

Poza 1. În această toamnă vei întâmpina câteva obstacole, dar, cu o atitudine pozitivă, vei trece peste ele. Odată cu venirea sezonului rece, vei simţi nevoia să fii independent şi să te descurci singur.

Poza 2. Vei fi creativ. Nu vei accepta să ţi se spună ce şi cum să faci şi îi vei uimi pe cei din jur cu noua ta atitudine. Începi să laşi gândurile negre în urmă şi să devii optimist.

Poza 3. Eşti capabil să rezolvi absolut orice problemă se iveşte. De asemenea, eşti direct şi categoric.


 

Citeste si:

Tu ce fel de CARACTER esti? Fa acest TEST PSIHOLOGIC simplu si afla!

Testul SIMPLU care-ti spune daca prietenul tau e BUN DE SOT sau pierde-vara!


 

Poza 4. În toamna asta ai tendinţa de a fi mai profund decât de obicei şi, totodată, eşti preocupat de distracţie, potrivit feminis.ro. Eşti sufletul petrecerii oriunde mergi şi reuşeşti să îi faci pe toţi cei care te înconjoară să se relaxeze şi să se distreze.

Poza 5. Odată cu venirea anotimpului rece, te vei relaxa şi, în mod surprinzător, vei fi chiar mai productiv decât până acum. Vei aprecia mult mai mult orele petrecute în aer liber. Tu vei fi cel care aduce stabilitate în viaţa cuiva drag.

Poza 6. Eşti foarte calculat şi faci totul ca la carte. Totodată, toamna aduce cu ea o nostalgie aparte, care te face să fii mai sentimental.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTrebuie doar sa faci o cerere! Absolut toti soferii romani primesc inapoi banii pe TAXA AUTO!
Articolul următorHOROSCOP: Topul celor mai fidele zodii!