Acasă Dezvoltare personala Acest barbat a devenit MILIONAR dupa ce a studiat vietile celor mai...

Acest barbat a devenit MILIONAR dupa ce a studiat vietile celor mai bogati oameni din lume!

34
Concluziile studiului realizat de el l-au ajutat apoi sa devina si el bogat, scrie gandul.info.Steve Siebold era un student sărac atunci când a început lungul şi greul drum spre îmbogăţire. A studiat vieţile la peste 1.200 de oameni de succes şi a descoprit că toţi aveau un lucru important în comun.

În ultimii 30 de ani, Siebold le-a luat interviuri la peste 1.200 de persoane bogate şi a descoperit că toţi aveau un lucru în comun: se educau singuri prin lectură.

„Mergi în casa unei persoane bogate şi unul din primele lucruri pe care le vei sesiza este o bibliotecă cu cărţi pe care le-a folosit pentru a se educa pentru a avea mai mult succes”, a declarat Siebold, acum un trainer cunoscut.


Citeste si:

VIDEO – Cum merge la plaja unul dintre cei mai bogati oameni din lume: a suparat INSTANT peste o suta de mii de oameni!

Descinderi la firmele celui mai BOGAT roman! Vezi ce inginerii financiare folosea!


De exemplu, al treilea cel mai bogat om din lume, Warren Buffett, a declarat recent că petrece 80% din timpul în care lucrează citind, însă nu autori de romane, ci experţi în economie.

„Clasa mijlocie citeşte romane, tabloide şi reviste de divertisment”, subliniază Siebold.

Mai mult, un autor cunoscut a descoperit că doar 6% din persoanele foarte bogate din SUA se uită la reality-show-uri, pe când în cazul celor sărace procentul ajunge la 78%, potrivit gandul.info.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos