Acasă Monden A fost prins! Cine este omul care a amenintat-o cu moartea pe...

A fost prins! Cine este omul care a amenintat-o cu moartea pe Maia Morgenstern?

Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România îi cere procurorului general Gabriela Scutea să acţioneze cu celeritate pentru a-i identifica și aduce în fața justiției pe cei care au amenințat-o cu moartea pe actrița Maia Morgenstern, care este evreică.

Direcția de Investigații Criminale a Poliției a început urmărirea penală în acest caz, iar dosarul a fost preluat de procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București.

Între timp, deputatul Silviu Vexler, președintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, anunță pe contul său de Facebook că persoana care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern a fost identificată, scrie Rador. Reamintim că actrița a primit pe email un mesaj antisemit de amenințare cu moartea, semnat „Din partea AUR”.

Liderul formațiunii, George Simion, a transmis că se dezice și condamnă atacul la adresa actriței, apreciind că expeditorul nu poate fi membru al partidului.

Mai mulți politicieni și persoane publice din România au condamnat atacul antisemit împotriva Maiei Morgenstern.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSondaj CURS: Daca maine ar fi alegeri, Coalitia de Guvernare ar obtine peste 50% din voturile romanilor!
Articolul următorDan Bittman ii instiga pe romani la razvratire: ”La altii e altfel, numai la noi este asa, vedem doar doctori cu fete lungi”