Acasă Monden Cunoscuta actriță Carmen Tănase spune că medicul Flavia Groșan a tratat-o miraculos...

Cunoscuta actriță Carmen Tănase spune că medicul Flavia Groșan a tratat-o miraculos de Covid

112

Actrița Carmen Tănase susține că a fost tratată de medicul Flavia Groșan, iar după schema acesteia de tratament, în doar trei zile ”eram pe picioare”.

„Eu nu mă mir de absolut nimic pentru că, de un an de zile trăim între o distopie perfecte, după toate regulile unei distopii.

Eram convinsă că lucrurile nu se vor opri acolo. Adică nu avea cum în momentele astea pe care le trăim noi să se termine totul cu aplauze și cu lacrimi de bucurie în fața Colegilor Medicilor știam ce va urma. De altminteri în clipa în care articolul acela a apărut despre doamna doctor eu am simțit un ghem în stomac pentru că știam ce va urma.

Nu o cunosc personal pe doamna doctor dar doamna doctor ma ajutat întru moment în care eram puțin derutată. A răspuns extraordinar apelului meu pe Facebook, pentru că nu aveam numărul de telefon. O urmăream, îmi plăcea modul de a gândi modul de a scrie, pozitivismul și atunci când am avut nevoie am spus dânsa este medicul la care voi apela.

În 10 minute mi-a dat numărul de telefon pe messenger, unde trăim cu toții această viață paralelă, şi am vorbit cu dânsa la telefon.

Mi-a dat un tratament, după ce am explicat despre ce este vorba și în trei zile eram pe picioare.

Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit un medic excepțional care pe lângă știință are empatie bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare”, a spus Carnem Tănase la Antena 3.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO-Incident socant la Poiana Brasov: Un turist a ramas suspendat in instalatia de telescaun!
Articolul următorCât taxează pentru o consultație ”doctorița minune” Flavia Groșan?