Acasă ACTUALITATE A inviat Dancila si cere demiterea Guvernului: De cand au venit la...

A inviat Dancila si cere demiterea Guvernului: De cand au venit la putere, liberalii s-au ocupat doar de ei si ai lor

Fostul premier PSD Viorica Dancila sare sa ii ia apararea lui Adrian Streinu-Cercel sustinand ca „guvernarea PNL a demis un specialist”. Dancila sugereaza ca PSD se va intoarce la guvernare intrucat romanii „ii vor trimite acasa” pe liberali”

„Ce ne ofera guvernarea PNL: in loc de demisii ale incompetentilor, demiteri ale specialistilor. Doctorul Adrian Streinu-Cercel e unul dintre putinii care au avertizat din timp asupra nevoii ca Romania sa se pregateasca pentru pandemia COVID-19 si unul dintre cei care au condus si conduc cu profesionalism efortul de combatere a bolii.

Politrucii de la putere, care visau anticipate saptamani in sir dupa ce OMS a dat alarma privind COVID-19, au insa o singura preocupare permanenta: propria imagine. Pentru aceasta imagine isi atribuie merite care nu le apartin, iar la nevoie cauta sau inventeaza vinovati. Si, evident, sunt obsedati sa nu-i puna cineva in umbra.

Romanii nu se pot baza pe guvernantii liberali fiindca ei nu inteleg empatia, nu practica solidaritatea, nu respecta expertiza. De cand au venit la putere, liberalii s-au ocupat doar de ei si ai lor. Si-au pus oameni in functii peste tot, au facut rectificare bugetara doar pentru primarii lor, au cautat sa modifice legislatia si calendarul electoral dupa propriul interes. Nici criza nu i-a schimbat si nimic nu le poate schimba felul de-a face politica. Dar romanii ii pot trimite acasa si o vor face la alegeri!”, a scris Dancila pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, ironica la adresa Gabrielei Firea: „Ceata lui Pitigoi, dai intr-unul, tipa doi”
Articolul următorRoman de doar 26 de ani, omorat de coronavirus