Acasă Monden A murit Costin Marculescu, actorul care a jucat si in ”Liceenii”

A murit Costin Marculescu, actorul care a jucat si in ”Liceenii”

2774

Actorul Costin Mărculescu, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort, miercuri seară, în locuinţa sa. Vecinii au dat alerta pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile, nu răspundea la telefon sau la uşă, iar câinele său lătra insistent în apartament.

Conform Poliţiei Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la uşă sau la telefon, de mai mult timp, poliţişti ai Secţiei 12 Poliţie s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate şi echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezenţa unor martori s-a pătruns în locuinţă, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul a fost preluat de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din cultpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei“, precizează Poliţia Bucureşti, potrivit Mediafax.

Corpul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul“, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce o ţeavă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu, de la etajul 8 şi a inundat mai multe alte apartamente. În plus, pe palier se simţea un miros pătrunzător, iar Costin nu mai fusese văzut de mai multe zile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos