Acasă Monden Nu toata lumea il plange pe Marculescu: Jegul asta care a alimentat...

Nu toata lumea il plange pe Marculescu: Jegul asta care a alimentat protipendada Bucurestiului cu ‘modele’ are parte de ‘lacrimi si durere’

6938

Actorul Stefan Caraman il critica dur pe Costin Marculescu, dupa moarte. Caraman scrie, pe Facebook, ca Marculescu a fost „peste” si ca a „alimentat protipendada Bucurestiului cu ‘modele’ (proaste gasite pe la tara si transformate in parasute lux)are parte de ‘lacrimi si durere’”.

„presa de doi lei (adica toata) deplange moartea unui peste de renumit, Costin Marculescu. adica pe fraierul ala care latra pe videoblog prostii cu virgine il umfla politia, iar jegul asta care a alimentat protipendada Bucurestiului cu „modele” (proaste gasite pe la tara si transformate in parasute de lux) are parte de „lacrimi si durere”. ar trebui ca grupul ala de activiste naive care s-au afisat mai ieri prin Piata Universitatii cu afise antirasim sa apara acum cu ceva pe care sa scrie atat, „bai, s-a facut dreptate”. cam asta e lumea in care traim.

las un link cu putregaiul”, a rabufnit Caraman.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1388194034724364&id=449141571962953

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa in noaptea de miercuri spre joi. El se afla in cada, iar echipajele au intervenit dupa ce vecinii au semnalat la 112 ca nu l-au vazut de mai multe zile, au precizat, pentru Mediafax surse din cadrul ISU.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos