Cunoscutul prezentator TV Emanuel Isopescu a murit, după o lungă suferință. Vestea tristă a fost dată de bunul său prieten Emil Hossu-Longin, anunță fanatik.ro.

Cunoscutul jurnalist Emil HosusuLongin a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, la aflarea veștii că mentorul său a murit.

Isopescu era dispărut din viața publică de aproape 10 ani, din cauza unor probleme de sănătate și „decizii proaste”, așa cum recunoștea în urmă cu câteva luni.

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin.

Ioana Isopescu, fiica cunoscutului jurnalist, a transmis și ea un mesaj: „Contrapunct 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun”.

Jurnalist de investigații, cu o bogată carieră în TV, la mai toate posturile de calibru, Emanuel Isopescu s-a retras din branșă în 2011.

A suferit atunci o operație complicată pe cord, care a durat nu mai puțin de 15 ore, chiar câteva în care a stat fără inimă.